Management

Hadimpro biedt (zwaar) hef-, hijs-, rigging- en gespecialiseerd transportmanagement aan klanten in uiteenlopende markten. Ons team van hoogopgeleide en ervaren specialisten heeft ruime ervaring in (zwaar) heffen, hijsen, rigging en gespecialiseerd transport. Als u op uw projectmanagementafdeling een tekort aan middelen heeft, kunnen wij u helpen bij elk project, of het nu onshore of offshore is, groot of klein, slechts één zware lift of al uw hef-, hijs-, tuigage- en gespecialiseerde transportactiviteiten van een volledig project.

Hadimpro erkent dat geen twee liften hetzelfde zijn en dat niet elk project in een standaard mal past. Met behulp van een gekwalificeerd management- en engineeringteam kan Hadimpro een zware lift voorbereiden en beheren die voldoet aan alle noodzakelijke certificeringsvereisten, voorschriften en wettelijke vereisten. Welke managementrol ook vervuld moet worden: hijsprojectmanager, hijs- en riggingingenieurs, HSE-specialisten die zich richten op heffen, hijsen, tuigage en transport, projectadviseurs, u vindt ze in het team van Hadimpro. En als u ze niet in ons team vindt, zullen we er een contract via onze afdeling mankrachtservices aannemen, met directe toegang tot meer dan 5.000 specialisten over de hele wereld. Ze zijn allemaal op referentie gecontroleerd, identiteit gecontroleerd, hebben uitgebreide ervaring in hun specifieke functionele rol en beschikken over erkende kwalificaties die zijn geverifieerd door onze wervingsspecialisten.
Indien en wanneer nodig leveren wij gekwalificeerd personeel voor tijdelijke opdrachten als Benoemde Personen (Lifting Operations) - Verantwoordelijke Personen, LOLER Focal Points en (heavy) Lift Supervisors zowel onshore als offshore in internationale omgeving.


Specialisten in grote turnkey projecten

Hadimpro is specialist in grote turnkey projecten vanuit zowel operationeel als management perspectief. Onze toegewijde wereldwijde projectteams bieden de allerbeste oplossingen aan onze klanten met multidisciplinaire vereisten en bieden de uitzonderlijke mensen en expertise die nodig zijn om de unieke uitdagingen van grote projecten aan te gaan. Teamleden zijn specifiek opgeleid om met de verschillende management- en bedrijfsprocessen om te gaan die nodig zijn om deze opdrachten succesvol te doorlopen; met name de projectmanagement-vaardigheden op het hoogste niveau die nodig zijn voor hoogwaardige transport- en installatiecontracten voor de lange termijn waarbij tal van teams samenwerken om optimale waarde en efficiëntie te leveren. Bovendien zijn we gewend om de personele middelen in HSQE, engineering, projectmanagement en supervisie te leveren die nodig is om onze klanten een full-service oplossing te bieden.

Gedetailleerde management services

Absolute prioriteit wordt gegeven aan het managen van de veiligheid in verband met (zwaar) heffen, hijsen, rigging en gespecialiseerd transport. We beheren ook het projectplanningsproces, alle hef- en hijsmiddelen, de personeelsbehoeften en de logistiek van de uitrusting. We zijn ervaren in het opstellen van alle benodigde projectdocumentatie, zoals schema's, methodeverklaringen, taakrisicobeoordelingen en VGM-plannen. We wonen alle relevante sitevergaderingen bij, organiseren de benodigde apparatuur en het personeel en houden uiteraard uw budget nauwlettend in de gaten. Methodeverklaringen, routeplanning, wegenonderzoeken, locatieonderzoeken in verschillende stadia van bouwvoortgang. Er wordt een volledig projectteam gevormd, inclusief een technisch team dat vanuit technisch oogpunt tekent en kritische aspecten onderzoekt. De werkinstructieverklaring moet worden geïmplementeerd met speciale onderdelen met betrekking tot de kriticiteit van de te onderschrijven stukken / vracht.

 • Heffen

  Heffen

  Heffen is een activiteit waarbij de last op een gecontroleerde en geleide wijze wordt opgeheven, normaal gesproken vanaf de onderkant van de last met bijvoorbeeld een vorkheftruck, schroefvijzel, dommekracht, hydraulische vijzel, teenvijzel, hefkussen, etc.

 • Rigging

  Rigging

  Het verplaatsen van een last horizontaal, verticaal of onder andere hoeken en mogelijk door verschillende vloerniveaus, door gebruik te maken van verschillende soorten hef- en hijsmiddelen. Hef- en hijsmiddelen worden daarbij onderverdeeld in hef- en hijswerktuigen versus hef- en hijsgereedschappen.

 • Hijsen

  Hijsen

  Hijsen is een activiteit waarbij de last wordt opgehangen en waarbij deze vrij hangt, bijvoorbeeld door middel van één of meerdere hijskranen, kettingtakels, rateltakels, hijsportaal, balkklem, lier, drijvende bok, vijzel met bundel voorspanstaaldraad, enz.

 • Gespecialiseerd transport

  Gespecialiseerd transport

  Transport van zware, abnormale en extra grote lasten door middel van gespecialiseerde transportmiddelen zoals zelfrijdende modulaire transport eenheden (zogenaamde SPMT"s), conventionele modulaire en meer-assige trailers, slede technieken, zware industriële rollensets en zware "rolschaatsen" op basis van eindloze kettingtechnieken.