De werkwijze van Hadimpro

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, is onze prioriteit om de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat aan uw behoeften en verwachtingen wordt voldaan. Het is net zo belangrijk voor ons om uw bedrijf en uw doelen te begrijpen als het voor u is om goed geïnformeerd te zijn over onze aanpak en capaciteiten. Daarom proberen we vanaf het begin van een project een open en efficiënte dialoog te bevorderen. Dit vormt voor ons de basis van een goede werkrelatie tussen elke klant en een serviceprovider zoals Hadimpro.

Het eerste contact

 • Gebruik ons "contact" -formulier om ons een e-mail te sturen en u zult een snel antwoord ontvangen, of
 • Bel ons tijdens kantooruren. Er is altijd een consultant aanwezig om antwoord te geven op uw eerste vragen
 • Leden van ons team wonen regelmatig netwerkevenementen en conferenties over de hele wereld bij en maken graag van de gelegenheid gebruik om een vergadering met u te plannen.

De volgende stap

 • Meestal, na het eerste contact, plannen we een teleconferentie of persoonlijk gesprek, om uw behoeften in meer detail te bespreken en meer gedetailleerde informatie over onze organisatie te verstrekken
 • Het is veelal gebruikelijk om vóór een dergelijke teleconferentie of vergadering een CDA / NDA te ondertekenen, zodat vertrouwelijke details van uw project besproken kunnen worden
 • Het voordeel van de eerste teleconferentie of vergadering kan worden geoptimaliseerd als u ons vooraf de nodige achtergrondinformatie geeft
 • Houd er echter rekening mee dat we niet verwachten tijdens de eerste vergadering specifieke adviesdiensten te zullen verstrekken, tenzij u hier specifiek om vraagt; niettemin, tijdens de teleconferentie of vergadering, zouden we zeker proberen onze geschiktheid als adviseurs voor uw project aan te tonen.

De offerte fase
Zodra we de gelegenheid hebben gehad om uw behoeften te beoordelen en u de gesprekken met Hadimpro wenst voort te zetten, zullen we een specifiek voorstel voorbereiden, met details over de betrokken taak(en), de reikwijdte, verwachte doorlooptijd en mijlpalen, het niveau van de ondersteuning en de geschatte kosten. Wij zijn ons bewust dat de behoeften en het budget van elke opdrachtgever uniek zijn; daarom streven we ernaar een flexibele, op maat gemaakt voorstel in te dienen dat voldoet aan uw specifieke vereisten. De hoeveelheid input die Hadimpro biedt, kan enorm variëren, van slechts een paar uur spreektijd over een specifiek onderwerp tot een project waarbij we uw project van begin tot einde moeten beheren.

Project management bij Hadimpro

Projectmanagement bij Hadimpro
 • Gewoonlijk kennen we een Hadimpro-projectmanager toe, die fungeert als de primaire interface met de klant, waardoor efficiënte interactie mogelijk wordt
 • Het is de taak van onze projectmanager om ervoor te zorgen dat uw lopende vereisten zo snel mogelijk worden gerealiseerd
 • Het is ook de taak van de projectmanager om specifieke taken toe te wijzen aan de best gekwalificeerde leden van ons team
 • De realiteit is dat dingen niet altijd volgens plan verlopen. In dergelijke gevallen, als de klant zich zorgen maakt over de voortgang van een project, is het de verantwoordelijkheid van de projectmanager van Hadimpro om ervoor te zorgen dat eventuele problemen worden verholpen en opgelost.
Samenwerken met Hadimpro

Met een vast team van professionals, ondersteund door onze wervings- en selectiediensten, hebben we de middelen om onverwachte problemen aan te pakken die zich tijdens een project kunnen voordoen en om een aanzienlijke wijziging in de omvang van een project te dekken. De sleutel tot ons succes is altijd het gebruik van al onze specialisten, verspreid over de hele wereld, op een geïntegreerde manier, waarbij geschikte, gekwalificeerde en ervaren leden onderdeel zijn van ons team. Onze aanpak kenmerkt zich door enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid en de bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen voor implementatie en realisatie van onze adviezen.

 • Heffen

  Heffen

  Heffen is een activiteit waarbij de last op een gecontroleerde en geleide wijze wordt opgeheven, normaal gesproken vanaf de onderkant van de last met bijvoorbeeld een vorkheftruck, schroefvijzel, dommekracht, hydraulische vijzel, teenvijzel, hefkussen, etc.

 • Rigging

  Rigging

  Het verplaatsen van een last horizontaal, verticaal of onder andere hoeken en mogelijk door verschillende vloerniveaus, door gebruik te maken van verschillende soorten hef- en hijsmiddelen. Hef- en hijsmiddelen worden daarbij onderverdeeld in hef- en hijswerktuigen versus hef- en hijsgereedschappen.

 • Hijsen

  Hijsen

  Hijsen is een activiteit waarbij de last wordt opgehangen en waarbij deze vrij hangt, bijvoorbeeld door middel van één of meerdere hijskranen, kettingtakels, rateltakels, hijsportaal, balkklem, lier, drijvende bok, vijzel met bundel voorspanstaaldraad, enz.

 • Gespecialiseerd transport

  Gespecialiseerd transport

  Transport van zware, abnormale en extra grote lasten door middel van gespecialiseerde transportmiddelen zoals zelfrijdende modulaire transport eenheden (zogenaamde SPMT"s), conventionele modulaire en meer-assige trailers, slede technieken, zware industriële rollensets en zware "rolschaatsen" op basis van eindloze kettingtechnieken.